2012-03-25 08:56:37• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Bika - a szokottnál is jobban elemében lehet

Napi horoszkóp március 25-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma még inkább oda kellene figyelnie a részletekre. Ön nagyvonalúan nem törődött velük, ezért aztán a fejére nőttek. Ha belegondol, beláthatja, hogy sok bajt elkerülhetett volna, ha kellő odafigyeléssel kezelte volna a dolgait.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon a szokottnál is jobban elemében lehet. Szinte nincs olyan feladat, amit ne tudna elvégezni, ha akarná. Mégis szánja inkább a családjának ezt a napot. Élvezzék a felhőtlenséget, a tavaszt! Szívja magába az erőt!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hála a jó kisugárzásának, a mai napon olyan támogatókra találhat, akik segítik önt a nagy sorskérdések egyengetésében. Van valami, amiért ön e földre született. Ma sokat tehet azért, hogy közelítse e célt.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma ön a megtestesült béke és harmónia. Ám ez csak a külcsín. A mélyben nagyon is sok ellentétes erőt kell legyőznie, hogy a látszatot őrizni tudja. Ez azonban csak addig helyes, amíg belülről fel nem emészti önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kicsit zaklatottabb lelkiállapotban van, különösen, ha otthon, a négy fal közé bezárva akarja tölteni a napját. Ha nem is megy sehová, tárjon ki minden ablakot, rendezzen nagytakarítást, vesse ki a régi megunt dolgait a házból!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szerencsére ön ma a sarkára áll, és józansága és mértékletessége érvényesül a kedvese nosztalgikus álmodozásai helyett. Szép dolog az álom, de csak, ha reális alapot tudnak adni neki. Ebben segíthet ön kedvesének.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A Mérleg jegyűeknek ma lehetőségük nyílik arra, hogy megvalósítsák egy régen dédelgetett álmukat. Ám, ha ehhez szüksége van a családja segítségére is, akkor nagyon taktikusnak kell lennie. Parancsszavakkal semmit nem ér el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szorgalma és szelídsége lesznek ma segítségére abban, hogy elérje célkitűzéseit. Egy társasági összejövetelen találkozhat olyanokkal, akik egyiket sem feledték el önnek. Most élhet a lehetőséggel, hogy hálásak legyenek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A körülmények ma cselekedetei felülbírálására kényszeríthetik. Talán jogos a kritika, amit önről mások mondanak. Azért olyat ne vegyen magára, ami nem igaz: azt legyen ereje kikérni magának. Védje meg az igazát!

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szánjon ma egy kicsit több időt arra, hogy az arcát megfelelőre igazgassa a tükör előtt. A mai napon muszáj bájosnak és vonzónak lennie. A sors útjába hozhat egy olyan személyt, akitől a jövőben sokat remélhet.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az önbizalomhiány nemigen ismert ön előtt. Ma mégis valami effélét élhet át. Talán egy kevésbé kimunkált képességét kell ma használnia, vagy valamilyen módon számon kérhetik. Tegye túl magát a kezdeti nehézségeken

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nehéz ma az elvárásokat a lehetőségekkel összhangba hoznia. Ezért lehet, hogy a szokásosnál is passzívabban viselkedik. A kedvesét ne büntesse azért hallgatagságával. És semmiképpen ne tagadja meg tőle a mosolyt!

 

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: